Meditatie CD voorbeeld

Get the Flash Player to see this player.

Main Menu
Home
Links
Contact Us
Wie ben ik
Kalender
Folders
Routeplanner
Foto's
Interview Welness Radio
Welness Radio Workshop Ina & Patricia
Jos+Ina
Aanbod
Sounds for healing
Ayurvedische massage
Energetische Healing
Berichtgeving
Workshops op maat
Dansworkshops
Kookaburra
Omgaan met je chakra's
Meditatie en mudras
Meditatie CD's
  Home arrow Sounds for healing
Sounds for Healing PDF Print E-mail

ImageImageImage

Al eeuwenlang is geweten dat klanken een trillings- en kleurspectrum hebben. Zo maakten sjamanen bv. tijdens een ceremonie dikwijls gebruik van instrumenten in combinatie met zang.

Geluid, of Sonics, is uitgevoerd en gebruikt in vorige spiritueel geavanceerde beschavingen. Er is bewijs dat de Egyptische priesteressen meesters waren van de Geluid Energie Technieken, waarschijnlijk getraind door de Hathors die ook actief waren in die beschaving, Maar, daarvoor, werden klank-healing-technieken reeds gebruikt en waren bekend in Atlantis en Lemuria.

Terwijl we de Vijfde Dimensionale Nieuwe Aarde binnengaan, herontdekken we de effectiviteit van Energie Sound Healing die bekend was in deze voormalige beschavingen. We hebben leren begrijpen, door fysica, dat alles energie is en dat alles een vibrerende frequentie is, samengesteld uit kleur en geluid. Op een heel fundamenteel niveau is geluid de beweging van atomen en moleculen..

De 'Sounds for healing' dompelen je helemaal onder in een helend klankbad van Tibetaanse klankschalen, drums, didgeridoo, rainstick, ocean drum, monochord, eagle flute, sansula, split drum, gong, tingsha's, tube chimes, enz… gecombineerd met zang en harmonics. De avond is een ceremonieel gebeuren waarbij de groepsenergie en de cirkels van klanken op het eind van de avond overgedragen worden aan de kosmos en moederaarde en zeker niet te vergeten, onszelf. De Sound for healing wordt vooraf gegaan door een aurareiniging, ademhalingsoefeningen, mudra's en zang. De oefeningen zijn specifiek aangepast aan de energetische elementen van die dag (maya-kalender) en zeer sterk werkend op cellunair niveau waarin het kwantumveld een grote rol in speelt.

Prijs: 20 euro
Aanvang: 20u30
Inschrijven op volgend nummer 0486/37.00.72 of via e-mail.
Begeleiding: Ina, Erik + Yuma 
Na afloop van de twee uur durende sessie genieten we nog na bij een drankje

 

Nieuw

Wij geven ook privé "sounds for healings" voor groepen van 8 personen. De opbouw van de "sound for healing" kan aangepast worden aan de wensen van de aanvrager. Sounds for healings kunnen ook op verplaatsing aangevraagd worden.

Begeleiding: Ina + Erik

Op aanvraag kunnen er ook inwijdingen en rituelen gegeven worden
Sounds for healings op verplaatsing voor grotere groepenDeze inwijdingen of rituelen kunnen gebruikt worden voor naamsverandering, verjaardagen of om nieuwe energiekanalen te openen. Heel het ceremioneel gebeuren wordt altijd gecombineerd met een klankbad.

Jullie kunnen ook Samuel raadplegen die zeer bewust en mooi met energie en klank kan omgaan.

Zie gegevens  hieronder. 
Contactadres Samuel :

Samuel STROOBANTS
Paul Devignestraat 87
B-1030 Schaarbeek

E-mail: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Mobile: 0032(0)475 85 33 53

 

 

 

 

 

    Ina Knoops - De Marbaixstraat 56 B2060 Antwerpen
Tel. 0032 3 235 17 97 GSM 0032 486 370 072